Kourat, kahmarit ja vaa'at

Tutustu huolella valikoituihin kourien, kahmarien ja vaakojen valikoimaamme, joka on räätälöity vastaamaan eri teollisuudenalojen materiaalinkäsittely- ja kuormaustarpeita. Tarjoamme tehokkaat ratkaisut kivien käsittelyyn, romumateriaalien hallintaan, purkujätteen käsittelyyn ja tarkkaan punnitukseen. Etsitpä sitten Intermercato kivikouria, Axer energiakouria, Rotar purkukouria tai Intelweigh vaakoja, meillä on parhaat työlaitteet tuottavuutesi parantamiseen. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman koukkuja, riipukkeita ja rotaattoreita.

Suosituimmat laitteet

Axer – energiakourat

Intelweigh – kuormainvaa’at

Intermercato – kierrätyskourat

Intermercato – koukut

Intermercato – lajittelukourat

Intermercato – monipiikkiset kourat kaivinkoneille

Intermercato – puukourat kaivinkoneisiin

Intermercato – puukourat nostureihin

Intermercato – riipukkeet

Intermercato – rotaattorit kaivinkoneisiin

Intermercato – rotaattorit nostureihin

Intermercato – sora- ja maakahmarit

Intermercato kivikourat

Rotar – purkukourat

Rotar – sipulikahmarit

Kuukauden tärpit

Ilsbo by Tokvam ketjumurskaimet

Ilsbo by Tokvam ketjumurskain sopii vaativiin olosuhteisiin. Leikkausmenetelmä repii tehokkaasti kasvustot, hidastaen niiden takaisinkasvua. Saatavana mekaanisena ja hydraulisena.
suosittu!

Vipermetal seulakauhat

Uusimme vuokrakalustoa seulakauhojen osalta! Vipermetal VPH 1500-4 seulakauhat ovat olleet käytössä 1-3 vuotta. Kysy myös vaihto-seulakakauhoja.
Erä!

Vipermetal murskakauhat

Vipermetal murskakauhat vuokralle! Suunniteltu murskaamaan tehokkaasti betonia, tiiltä, kovaa asfalttia, jopa sitkeitä aineksia kuten puuta ja sekamateriaalia.
Vuokralaite