Rotar – pulveroijat

Rotar – pulveroijat

Rotar – pulveroija on ideaalinen ratkaisu rakennusten purkamiseen kuin jo puretun betonin hienontamiseen. Pulveroija pystyy murskaamaan ja erottelemaan raudat ja betonin toisistaan. Kiinteän leuan kärki on muotoitu siten että kappaleita on helppo käännellä ja rautojen poimita onnistuu myös helposti. Samoin laukojen rakenne on riittävän avoin, jotta betoni murskautuu sopivaksi jakeeksi eikä leuat jauha sitä pölyksi.

Hydrauliikkajärjestelmä on mitoitettu riittävän suureksi, jolloin pulveroijaan voidaan ajaa suuria öljymääriä ilman liialllista lämpenemistä. Ns. pikaventtiili on Rotar pulveroijassa aina vakiona. Rakenteellisesti se on kiinteästi integroitu sylinterin runkoon.

Kaikki kulutusosta ovat helposti vaihdettavissa, Rotar pulveroija ei vietä suurta osaa elämästään pajalla hitsattavana. Hammassarjoja kannattaa aina olla kaksi kierrossa jolloin toisella tehdään töitä ja toinen sarja on kunnostettavana. Tämä jos mikä lisää pulveroijan käyttöastetta oleellisesti. Tähän kun vielä yhdistetään markkinoiden nopeimpiin kuuluva kiertoaika (auki/kiinni) niin saadaan aikaan varmasti kokonaistaloudellisesti tehokas paketti.

Malleja on neljä ja kaikki saatavana pyörityksellä tai ilman.

 

 

Tekniset tiedot

690,00 5500,00 

Tämä tuote on myös vuokrattavissa!

Päivävuokra 690,00 €
Viikkovuokra 1890,00 €
Kuukausivuokra 5500,00 €
Hinnoissa alv 0%
Hinnat ovat esimerkkejä ja vaihtelevat mallien mukaan. Saat myyjältä lopullisen hinnan tarjouksen lähettämisen jälkeen.

Kiinnostunut? Kysy lisää tai pyydä tarjous!