Intermercato – puukourat kaivinkoneisiin

Intermercato – puukourat kaivinkoneisiin

Intermercato tarjoaa malliston puukouria, jotka on suunniteltu käytettäväksi kaivinkoneissa. Ne ovat rakenteeltaan järeämpiä kuin nostureihin tarkoitetut kourat. Kaikkien mallien leuat ovat valmistettu Hardox-teräksestä. Kaikki mallit soveltuvat käytettäväksi erityisesti rototilttinen kanssa.

Kouria löytyy kaivinkoneisiin 1.5 tonnista aina 40 tonnin saakka. S – malli kouria voidaan asentaa myös nostureihin (3 – 40 tonnimetriä) kun halutaan kouralta vieläkin suurempaa kestävyyttä. SM-mallit ovat vieläkin järeämpiä puukouria.

Kourat voidaan varustaa myös lukkoventtiilillä jolloin, myös kivien yms. materiaalien käsittely onnistuu vaivatta. Kourat tulevat tehtaalta ilman sovitteita. Sovitteet hitsataan kouriin maahantuojan toimesta tai asiakas voi tehdä sovitteen hitsauksen myös itse. Meiltä saat myös irtosovitteita suoraan varastosta.

 

Intermercato TG Heavy Duty

Intermercaton suosituin koura, joka on suunniteltu vaativaan työhön.

Heavy Duty sen todellisessa merkityksessä! Jäykän asennuksen mahdollistava kaivinkonemuotoinen vankka runko tekee tästä kourasta monipuolisen työkalun koviin ja raskaisiin työtehtäviin.

  • Valmistettu Hardox®:sta
  • TG 28 S:stä ylöspäin + koko PRO-sarjassa on Hardox®:sta valmistetut homogeeniset ohjaustangot.
  • Erittäin vahvistettu runko jäykkää asennusta varten
  • Optimaaliset sisään- ja uloskääntymisominaisuudet
  • Sylinteri, jossa on kaksinkertaiset männänvarren tiivisteet korkeaa painetta varten

 

Uusi Intermercato GRX-sarja!

Maksimaalinen joustavuus ja poikkeuksellinen suorituskyky mini- ja midikoneille 3-13 tonnin painoluokassa.

GRX joustavalla yleisreikäkuviolla on rakennettu rototiltille – kulmassa oleva S-kiinnitys , kompaktin RMR-rotaattorin suoraan asennukseen ja Intermercato kierukkavaihde-rotaattoriin WDR.

GRX-sarja on rakennettu SSAB:n teräksestä. Strenx® luja teräs 700 rungossa , Hardox® 450 kulutusteräs kynsissä. Hyvin harkitun materiaaliyhdistelmän ansiosta paino on pysynyt alhaalla lujuus säilyttäen.

 Kaikissa GRX-sarjan kourissa on yksiosainen taivutettu runko . Ei tarpeettomia hitsaussaumoja.

 Kaikilla tietyn kokoisilla GRX-kourailla on yhteinen alusta, nokkatangot, akselit ja sylinteri.

 

 

Tekniset tiedot

Kiinnostunut? Kysy lisää tai pyydä tarjous!