Snowek harjat

Snowek harjat

Avoharjat

AH – sarjan Snowek avoharjat ovat suunniteltu tehokkaaseen hiekan, lumen ja roskien harjaamiseen. Tehokas vaaka- ja pystykellunta takaavat hyvän puhdistustuloksen kerta-ajolla ja lisäksi suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota harjan helppohuoltoisuuteen. Avoharjoihin on saatavilla korkeapainepölynsidonta- tai kastelujärjestelmä sekä runkoon integroitu vesisäiliö.

Lisää avoharjoista

 

Puomiharjat

Snowek-puomiharjat on suunniteltu käytettäväksi kaivinkoneissa ja yhdistelmäkaivureissa. Puomiharjat sopivat erinomaisesti vaikeasti saavutettavissa olevien paikkojen puhdistukseen, sekä satunnaisiin lakaisutarpeisiin tie- ja viherrakennustyömailla.

Lisää puomiharjoista

 

Keräävät harjalaitteet

Snowek keräävä harjalaite on suunnittelu tehokkaaseen aluepuhdistukseen. Lisäksi harjan kestävyyteen ja toimintaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Harjalaitteen kuumasinkitty runko kestää hyvin kolhuja, eikä se ole herkkä ruostumaan. Harjalaitteen hydraulijärjestelmä on suunniteltu siten, että harjan kaikkia toimintoja voidaan ohjata peruskoneen hytistä poistumatta, sivuharjan nostoa, laskua ja pysäytystä myöten.

Lisää harjalaitteista

 

Circulus kauhaharjat

Snowek Circulus-harjat ovat uudenlaisia, alusta asti pyöriviksi suunniteltuja kauhaharjoja. Circulus poistaa kauhaharjoista tyypillisen takaperin harjaamisen ja tuo hiekannostokauteen ennennäkemätöntä tehokkuutta suurella keräyskapasiteetilla sekä erinomaisella puhdistustuloksella.

Lisää Circulus kauhaharjoista

 

Perinteiset kauhaharjat

Snowek-kauhaharjat soveltuvat hyvin hiekan keruuseen, sekä teollisuusalueiden, satamien, sahojen ja asfalttityömaiden ympärivuotiseen puhdistukseen.

Lisää kauhaharjoista

Kiinnostunut? Lähetä tuotekysely