Hartl – murskakauhat ja seulakauhat

Hartl – murskakauhat ja seulakauhat

HARTL CRUSHER -murskaimen äärimmäinen tuotantoteho yhdistettynä minimaalisiin kulumiskustannuksiin takaa laadukkaan ja lähes tasaisen kuutiomaisen lopputuotteen. Lujan ja vankan rakenteensa ansiosta murskain sopii sekä luonnonkiven työstössä että kierrätyksessä käytettäväksi. Lue lisää alla olevasta painikkeesta.

Hartl-murskakauha

HARTL SCREENER -seulan kompakti, tukeva rakenne takaa tasaisen seulontalaadun ja alhaiset huoltokustannukset.
Seulan käyttö mahdollistaa materiaalin tarkan luokittelun ja lajittelun. Vaihdettavien seularistikoiden avulla voit seuloa ja lajitella haluamasi erilaisia tuotekokoja. Seuloja voidaan käyttää sekä esiseulontaan (ennen mahdollista murskausta) että myös lopulliseen luokitteluun. Tuotteita käytetään luonnonkiven työstössä, kierrätyksessä ja maataloudessa. Lue lisää alla olevasta painikkeesta.

Hartl-seulakauha

HARTL SCREEN PLANT vakuuttaa vankalla rakenteellaan, kompaktilla koollaan ja korkealla tuotollaan – ja tämä kaikki alhaisin käyttökustannuksin.

Laitetta voidaan käyttää niin luonnonkiven työstöön kuin kierrätysmateriaalien luokitteluun ja jalostukseenkin. Se sopii täydellisesti myös katujen ja metsäteiden rakentamiseen sekä maarakennustöihin ja maansiirtotöihin. Olennaisena etuna on seulalaatikon sähköhydraulinen käyttö, jonka ansiosta teho on suurempi kuin pelkissä sähkökäytöissä ja joka on myös huomattavasti vankempi ja kestävämpi. Lue lisää alla olevasta painikkeesta.

Hartl-Screen plant

 

hartl

Tämä tuote on myös vuokrattavissa!

Kiinnostunut? Lähetä tuotekysely