Energiakourat lastaukseen

Energiakourat lastaukseen

Intermercato

Intermercato – energiakourat on suunniteltu käytettäväksi kun kuormataan vaikka risuja, kantoja ja vaikkapa klapeja. Neljällä piikillä varustetut leuat uppoavat hyvin käsiteltävään materiaaliin ja suuri puristusvoima takaa kiinni pysymisen. Malleja löytyy 3 – 30 tonnimetrin nostureihin ja kuormaajiin. Kaivinkonekäytössä suosittelemme rotaattori & riipuke asennusta.

Katso tarkemmat tekniset tiedot oheisesta esitteestä.

Katso esitteet:

TG 16SR4 – TG 55SR5

Axer

Axer 650 HD -energiakoura on sopiva vaihtoehto yli 12 tonnin kaivinkoneisiin. Se on Axer 650 -mallin isompi ja järeämpi versio. Olemme vahvistaneet rungon, käpälät, tapit ja lisänneet katkaisuvoimaa niin, että energiakoura soveltuu erittäin järeidenkin puiden poistoon helposti ja soveltuu asennettavaksi yli 30 tonnin kaivinkoneisiin saakka.

Energiakouran tukeva kotelomainen runkorakenne, reipas katkaisuteho, 20 millimetriä paksu karkaistu katkaisuterä ja optimoidut geometriat takaavat ongelmattoman toiminnan isommillakin koneilla ja puilla. Energiakoura on saatavana sekä pultatulla terällä varusteltuna K-mallina että patentoidulla sisäänvedettävällä katkaisuterällä varusteltuna L-mallina, joka mahdollistaa energiakouran käytön kuormaukseen, kitkemiseen sekä käytön normaalina kourana.

Molemmissa energiakouramalleissa on karkaisemalla valmistettu katkaisuterä, joka on irrotettavissa ja vaihdettavissa.

Energiakoura käyttää omaa tuotantoa ja suunnittelua olevaa sylinteriä, joka takaa optimaalisen katkaisugeometrian ja tehon.

Paino: 560 kg

Max. öljynpaine: 300 bar

Suositeltu minimi öljynvirtaus: 100 l/min

Max. katkaisuhalkaisija kovalle puulle: 350 mm

Kouran avautuma: 1000 mm

Asennusalusta: Kaivinkone

Asennusalustan painosuositus: Isompi kuin 12 tonnia

Tutustu lisää

Kiinnostunut? Lähetä tuotekysely