Dynaset-kadunpesulaitteet

Dynaset-kadunpesulaitteet

Dynaset Oy:n kehittämät ja valmistamat kadunpesulaitteistot soveltuvat useisiin moottoriajoneuvoihin. Kadunpesulaitteiden ydin on patentoitu hydraulinen korkeapainepumppu, joka toimii ajoneuvon hydraulijärjestelmän tuottamalla voimalla. Sen huikea teho perustuu korkeapainepumpun tuottamaan painevesisuihkuun, jonka pesuteho nousee edelleen erikoissuuttimien avulla.

Korkeapainevesisuihkut toimivat lanan tapaan, työntäen mudan ja irtokappaleet haluttuun suuntaan. Korkean paineen ansiosta pesualaan suhteutettu vedenkulutus on erittäin alhainen (alle 1 l / m2 painealueella 90 – 200 bar).

Pesun jälkeen pinta on nopeasti kuiva. Pinnasta myös tulee syväpuhdas, eikä se pölyä kuivuttuaan. Pienen vedenkulutuksen ansiosta suuria alueita saa tehokkaasti pestyä pienelläkin ajoneuvolla.

Kääntyvä, tukirenkaalla varustettu pesuputki mahdollistaa vaivattoman ja luotettavan pesun. Liikuteltavaan pesuyksikköön liitetyn pesupistoolin avulla myös sisäänkäyntien, nurkkien ym. ahtaiden paikkojen lisäksi patsaiden, penkkien jne. peseminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Dynaset – Kadunpesulaitteet

Katso esite tästä

Kiinnostunut? Lähetä tuotekysely